Op woensdagavond 18 september was het LvO-Café te gast bij de Coöperatie Heibloem Eieren aan de Spoordonkseweg in Oirschot. Deze netwerkbijeenkomst voor de leden van het Land van Oirschot bestond uit een ontvangst met koffie en thee verzorgd door Queen Bee van Monique Rijnen. Vanuit haar koffie-trailer schonk ze heerlijke koffie of thee van een zorgvuldig samengestelde thee-melange. En voor de snoepers

was er een klein zoet hapje bij van Patisserie Niels uit Oirschot. Buiten was de LvO-wagen – een mobiele marktwagen – te bewonderen. Deze wagen is beschikbaar voor leden van het Land van Oirschot en kan ingezet worden als promotiemiddel bij allerlei verschillende evenementen.
Harrie Beekman vertelde over zijn samenwerking met Jan van Baast in de coöperatie en over wat er allemaal bij de productie van eieren komt kijken. Hij vertelde daarbij dat de eieren van Lekker’nei altijd extra-vers in de winkels en in de eigen eieren-automaat liggen. Net voordat ze op stok gingen, waren de kippen te bewonderen en werd uitleg gegeven met een demonstratie over hoe de eieren gesorteerd en verpakt werden. Tijdens de netwerk-borrel werd iedereen getrakteerd op eitjes die door de deelnemers aan ’t Bint tijdens de dagbesteding zorgvuldig gevuld waren. Het was wederom een leerzame bijeenkomst waar iedereen weer deelgenoot gemaakt werd van de passie van enkele Land van Oirschot ondernemers voor hun bedrijf.