Over Pixelview Fotografie

Pixelview Fotografie van Martin van Wulfen in Oirschot is een jong bedrijf van een gepassioneerde fotograaf. Pixelview Fotografie heeft zich gespecialiseerd in het maken van fotoreeksen van bedrijven, interieurs of evenementen voor drukwerk of websites.

Een goed contact met u als opdrachtgever is voor Pixelview Fotografie een belangrijke voorwaarde om tot een goed resultaat te komen. Om de juiste foto te kunnen maken is informatie over uw wensen essentieel. Een goede foto kan immers meer zeggen dan duizend woorden.

Pixelview-fotografie zorgt altijd voor professionele nabewerking van de foto’s voor het gewenste resultaat. U ontvangt de foto’s digitaal en – indien gewenst – los geprint en/of in een fotoalbum.

Op deze website staan voorbeelden van het werk van Martin van Wulfen, zowel van de foto’s van Pixelview Fotografie die in opdracht gemaakt zijn, als van het vrije werk. Wilt u meer informatie over het laten maken van een fotoreportage? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Martin van Wulfen

Martin van Wulfen  is in 2009 gestart met de opleiding tot vakfotograaf. Hij is in 2012 afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool in Boxtel. Sindsdien is hij als freelance fotograaf in Oirschot aan de slag onder de naam Pixelview-fotografie. Hij heeft vooral opdrachten op het gebied van bedrijfsfotografie, interieurfotografie, eventfotografie en documentaire fotografie.

De passie voor het fotograferen van Martin is in de jaren zestig ontstaan, waar hij zijn eerste foto’s maakte met een Agfa-cameraatje. In zijn diensttijd kreeg hij de smaak van het fotograferen goed te pakken en ging hij ook zelf in de donkere kamer zijn foto’s afwerken. Toen hij zijn eerste ‘echte’ camera in handen kreeg, werd de hobby steeds serieuzer. Vanaf 2000 is Martin lid van de Fotogroep Oirschot.

Fotograferen is volgens Martin een actief begrip: “Fotograferen betekent letterlijk: schrijven met licht. Daarbij gaat het niet alleen om de kennis en kunde van de fotograaf, maar ook om zijn talent en inspiratie”.

Een goed contact met de opdrachtgever een belangrijke voorwaarde om tot een goed resultaat te komen. Martin: “Ik heb altijd een uitgebreid voorbereidend gesprek met de opdrachtgever om voor ons beiden helder te krijgen wat de wensen en behoeften van de opdrachtgever zijn en welke mogelijkheden er dan zijn. Een goede foto en een sprekend beeld zegt namelijk vaak veel meer dan een lang stuk tekst. En om de juiste foto te kunnen maken is informatie van de opdrachtgever essentieel”.